Catering – Mad ud af huset i Kolding

Vil du bringe madglæden og stemningen med hjem i stuen?


Vi har sammensat nogle af vores favoritter

Vi serverer kolde og varme retter på fade, de varme retter leveres i varmekasser

og desserter leveres i kasser, de skal gerne stå køligt ved ankomst.


  • Send os gerne en mail på kolding@restaurantoveraaen.dk med:
  • Navn og tlf nr.
  • Tidspunkt for afhentning / levering evt. adresse
  • Valg af menu & antal gæster
  • Betalingsmuligheder
  • Forudbetaling i restauranten
  • Ved afhentning i restauranten
  • Kontant ved levering
  • MobilePay nr. 53360



SPANIEN RUNDT

Serranoskinke – chorizo – solmodne tomater – spanske oliven

Tunsalat – kartofler – grønt

Varmrøget laks –tortillawrap – cremet ost – dild

Grillede artiskokhjerter – vinagretta – peberfrugter

Rosa kalveculotte – madagascar pebersauce

Ovnstegte dadler – sprød baconsvøb

Kæmperejer – hvidløg -chili

Kartoffel – tortilla – mojo sauce

Caprese salat

Paella – fisk – kyllingeoverlår – safran

Chokoladekage – chokomousse – chokosauce 

Til buffeten serveres der rustikt brød og aioli

Pris pr. person

285,-

( min. 8 kuverter)


KONFIRMATIONSBUFFET 1

Serrano skinke

Lufttørret lomo

Marinerede oliven

Piquillo peberfrugter fyldt med tomatbagt hvidfisk

rustikt brød og aioli

 —

Kalve culotte vendt i røget piement

Pestostegt kyllingebryst

Små nye kartofler vendt i krydderurter

Andalusisk bulgur salat

Rustik salat med semidried tomater og kerner

Picant piement aioli

Mojo salsa

 —

Pistaache flødeis

Mandelkage med bær 

Frisk frugt

Pris pr. Person

285,-

( min. 15 kuverter)


KONFIRMATIONSBUFFET 2

Laks bagt med sød chili sauce

Grillet broccolisalat med ristet kerner og soltørrede tomater

Spansk kartoffelsalat blandet med tun

Rustikt brød

 —

Helstegt oksefilet

Hertil let skysauce

Pæstostegt kyllingelår

Spansk kartoffeltortilla

Canariske små saltede kartofler med mojo

Salat af ristet spidskål

— 

Chokoladekage – chokomousse – chokosauce 

Frisk frugt

Pris pr. Person

285,-

( min. 15 kuverter)


BRUNCHBUFFET

Traditionel spansk kartoffel omelet

Sydspansk tunsalat med kartofler og grønt

Andalusisk salat vendt i bulgur

Serrano specialitetter med hakkede tomater og hvidløg

Lakserilette vendt i krydderurter

”Scrambled eggs”

Paprikapølser ”chistorras” stegt i cider

Pandekager med diverse marmelader

Brie ost med tilbehør

Økologisk yogurt med sirup og valnødder

Sæsonens friske frugter

Hertil lyst og mørkt brød med økologisk smør

Pris pr. Person

169,-

( min. 15 kuverter)


 

RECEPTIONS CANAPÉER 1

Canapeer med sydspansk tunsalat 

Spansk kartoffel omelet med løg og peberfrugter 

Sherry tomater med mozzarella og pesto 

Ovnstegte dadler i sprød baconsvøb 

”Rollitos” af carpaccio af oksemørbrad med økologisk ost og grønt

hertil hjemmebagt brød med catalansk aioli 

Kr. 115,- 

(Min 20 kuverter) 


RECEPTIONS CANAPÉER 2

Chorizo & oliven

”Rollitos” wrap med røget laks med økologisk ost og grønt

Ovnstegte dadler i sprød baconsvøb 

Små spyd med scampi

Canape med mousse af krydder pate

Grillede artiskokhjerter toppet med syrlig vinaigretta

Manchego ost på spyd med kvædemarmelade

hertil hjemmebagt brød med catalansk aioli 

Kr. 135,-

(Min 20 kuverter)


Restaurant Over Aaen

Søndergade 11, 1.sal

6000 Kolding

Åbningstider


Mandag – Torsdag

10:00 – 22:00

Fredag

10:00 – 23:00

Lørdag

09:30 – 23:00


Søndag

09:30 – 22:00


Kontakt os

+45 75 52 23 43

info@restaurantoveraaen.dk