(1 september - 12. november)
Rustikt brød - aioli
Kyllingeroulade - salat
Creme - græskar - croutoner
Ristet landbød - lomo - soltørrede tomater
Oksemørbrad - spyd - madagaskar pebersauce
Piquillo peberfrugt - frilandsgris - fond
Hvidløgsstegte kæmperejer - chili - lime
Krydderkartofler - mojosauce
Ovnstegte dadler - bacon
Æbletærte - kanel
Vanilje parfait - ristede nødder
Pris pr. person
Kr. 339 ,-
10 TAPAS JULEFROKOST
(13. November - 26. December)
(26. December - 28. Februar)
Rustikt brød - aioli
Carpaccio af røget dyrekølle - sød soya - peberrod
Creme af tomat - basilikum - croutoner - cremefraiche
Ristet landbrød – serrano - tomat vinagretta
Angus oksemørbrad - spyd - madagaskar pebersauce
Kæmpe rejer - hvidløg - lime - hvidvin
Frisk bagt kylling – sød karry sauce
Syltede grønt – grillet artiskok
Kartoffelomelet - gratineret ost - mojo
Mokkadrøm- chokoladebund - brandy
Vanilje parfait - chokolade sauce
Pris pr. person
Kr. 339,-
(Marts - April - Maj)
Rustikt brød - aioli
Gårdost - pære marmelade
Cremet suppe - spinat - krydderurter
Ristet landbrød – rejer - hvidløg - olivenolie
Flat iron steak 60g - madagaskar pebersauce
Fyldt piquillo peberfrugt - hvidfisk - cremet sauce
Ovnstegte dadler - baconsvøb
Svinemørbrad - rioja sauce
Små nye katofler - salt - mojo sauce
Oreo - hvid chokolade - mousse - knas
Chokolade parfait
Pris pr. person
Kr. 339 ,-
(Juni - Juli - August)
Rustikt brød - aioli
Ristet brød - krydret tomat - oliven olie - serrano
Spansk ost med hjemmelavet marmelade
Kartoffel salat - tun - ruccola
Oksemørbrad – madagaskar pebersauce
Udbenede kyllingelår - sherry sauce
Paella - sandart - blåmuslinger - kæmperejer - lime
Chistorras - sherry
Ristede små nye kartofler - mojo
Lys kagebund - citrus marengs - appelsin glace
Mango & passionsfrugt is
Pris pr. person
Kr. 339 ,-
4 glas - vinmenu
Duc de Fuix - Sant Sadurni D'anoia - Spanien
Duquesa de Valladolid, D.O. Rueda - Spanien
LAN Reserva, D.O.C. Rioja - Spanien (Organisk)
Taylor´s Late Bottled Vintage, Portugal
Pris pr. Person
Kr. 295,-